Bayadı İlkokulu

Vizyon: Her geçen yıl artan bir başarıyla kendine ve topluma bağlı, her yönden olumlu özelliklere sahip bireylerin yetiştiği bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, aklın ve bilimin ışığında bir yol izleyerek ilişkilerinde güvene, dürüstlüğe, saygı ve hoşgörüye yer veren, etkili iletişim becerilerine sahip, ana dilini düzgün kullanan, duygu ve düşüncelerini sağlıklı bir biçimde ifade eden, zamanını etkili ve verimli değerlendiren, kültürel ve toplumsal değerlerine önem veren, aynı zamanda çağa uyum sağlayıp geleceğe yönelik fikirler geliştiren, eleştirel ve analitik düşünme gücüne sahip, çözüm odaklı olan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 8.40-14.25
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servisleri vardır. Personel ulaşımını kendi araçlarıyla sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bayadiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bayadı Mahallesi, Altınordu ,Ordu / Türkiye

Yerleşim Yeri - Dış Mahalle

Adres - Bayadı Mahallesi, Altınordu ,Ordu / Türkiye

Ulaşım Saat başı minibüsler kalkmaktadır. İlçe yolu üzerinde olduğu için ulaşım noktasında sıkıntı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 km